Perhepsykoterapia

Asiakassuhteemme perustuu luottamukseen, avoimuuteen ja rehelliseen vuorovaikutukseen, jossa haasteiden keskellä tutkimme ja löydämme mahdollisuuksia muutosmatkan Jaanan kanssa psykoterapiassa toteutuvassa yhteistyön matkalla. 

perheterapiakuvake

Perhepsykoterapiassa on keskeistä perheen jo koetellussa toiminnasta löydettävät ja keskustelun sisällä ilmenevät voimavarat ja myönteiset mahdollisuudet. Yksittäisen perheenjäsenen kokemukset kytkeytyvät koko perheen tarinaan ilmeten jäsenten käyttäytymisessä ja heidän kokemissa merkityksissä. Perhepsykoterapiaan osallistutaan samanaikaisesti joko koko perheen voimin tai perheenjäsenten eri kokoonpanojen kesken. Tapaamisia voidaan toteuttaa niin työtiloissamme Oulussa tai Muhoksella kuin kotonanne tai etänä.

 

Olen erikoistunut vakauttavaan perhepsykoterapiaan, josta on sinulle hyötyä, jos olet kokenut elämäsi aikana esimerkiksi laiminlyöntiä, vaille jäämistä tai mieltä järkyttäneitä kokemuksia. Näillä kokemuksilla on tiedostettu tai tiedostamaton vaikutus eri tilanteissa, jonka vuoksi perhepsykoterapiassa pyritään laajentamaan teidän kykyä olla normaalissa vireystilassa. Menetelmät soveltuvat myös lasten kanssa yhdessä toteutettaviin tapaamisiin. Vakauttava perhe- tai paripsykoterapia ei kuitenkaan korvaa traumaterapiaa, jos siihen on tarvetta.

Varaa aika perheterapiaan tai kysy lisää

Instagram: @joonaoja_vk

Muutosmatkan Jaanan toteuttamaa perhepsykoterapiaan
voi hakeutua niin yksityisesti kuin Kelan tukemana kuntoutuspsykoterapiana, vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena ja vanhemmuuden ohjaamisena. Tällöin joko osan tai koko psykoterapian kustantaa Kela.

 

Alla linkkejä, jonka kautta saat selvyyden, kuinka voit hakeutua Kelan tukeman perhepsykoterapiaan:

 

https://www.kela.fi/kuntoutuspsykoterapia
https://www.kela.fi/kuntoutuspsykoterapia-nain-hae...
https://www.kela.fi/vaativa-laakinnallinen-kuntout...
https://www.kela.fi/vaativa-laakinnalinen-kuntoutu...


Perheterapia: 160 € / 90 min.

                          113 € / 60 min.

 

Kelan tukemassa kuntoutuspsykoterapiassa Kela kustantaa tunnin tapaamisesta 63,91 € ja 1,5 tunnin tapaamisesta 95,87 €. Loppuosa on teidän omavastuuosuutta. Vaativan lääkinnällisen perheterapian kustantaa kokonaan Kela.

Ota yhteyttä tai kysy lisää lomakkeella

Ota yhteyttä ja varaa aika perhepsykoterapiaan – Olen apunasi Oulussa ja Muhoksella sekä lähialueilla ja etänä

Tavoitat minut täältä