Paripsykoterapia

Paripsykoterapiassa autetaan suhteessa eläviä pareja löytämään puheyhteys, ymmärtämään suhdettanne ja toistenne näkemyksiä, tunteita, kokemuksia sekä perusteita toimintatavoillenne elämänne haasteiden keskellä. Parisuhde selkiintyy ja voitte saada jaetun prosessin myötä ymmärryksen sen laadusta, tarpeistanne ja siihen sitoutumisestanne.

Instagram: @vongoofy

Paripsykoterapiassa hahmotetaan toisenlaista tulevaisuutta yhdessä. Vuorovaikutus perustuu
luottamukselle, avoimuudelle ja niiden lisäämiselle. Siinä huomioidaan kummankin osapuolen osallisuus, näkemys ja kokemus käsiteltävissä asioissa.

 

Olen erikoistunut vakauttavaan paripsykoterapiaan, josta on teille hyötyä, jos jompikumpi on kokenut elämänsä aikana esimerkiksi laiminlyöntiä, vaille jäämistä tai mieltä järkyttäneitä kokemuksia. Näillä kokemuksilla on tiedostettu tai tiedostamaton vaikutus eri tilanteissa, jonka vuoksi paripsykoterapiassa pyritään laajentamaan teidän kykyä olla normaalissa vireystilassa. Vakauttava perhe- tai paripsykoterapia ei kuitenkaan korvaa traumaterapiaa, jos siihen on tarvetta.

Muutosmatkan Jaanan toteuttamaa paripsykoterapiaan voi hakeutua yksityisesti tai Kelan tukemana kuntoutuspsykoterapiana. Tällöin osan psykoterapian kustannuksista maksaa Kela. Alla linkkejä, jonka kautta saat selvyyden, kuinka voit hakeutua Kelan tukeman paripsykoterapiaan:


https://www.kela.fi/kuntoutuspsykoterapia
https://www.kela.fi/kuntoutuspsykoterapia-nain-hae...


Paripsykoterapia: 160 € / 90 min.

                                 113 € / 60 min.

 

Kelan tukemassa kuntoutuspsykoterapiassa Kela kustantaa tunnin tapaamisesta 63,91 € ja 1,5
tunnin tapaamisesta 95,87 €. Loppuosa on teidän omavastuuosuutta.

 

Kun koet paripsykoterapian mahdollistavan muutoksen, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Ota yhteyttä tai kysy lisää lomakkeella

Apua toistenne ymmärtämiseen saatte paripsykoterapiasta – ota yhteyttä ja varaa aika Ouluun tai Muhokselle. Myös etätapaamiset onnistuvat!

Tavoitat minut täältä