Nuorten ja aikuisten päihdetyö Oulun seudulla ja etänä

Kuntouttava päihdetyö on avopalvelu, jossa työskentelyn keskiössä on asiakkaan päihteiden käytön tai toiminnallisen riippuvuuden muutosvaihe sekä kokonaisvaltaisesti asiakkaan elämäntilanne. Osaamisemme kivijalka on motivoivassa muutokseen kannustavassa ja suunnitelmallisessa päihdetyössä. Nuorten tai aikuisten asiakkaiden päihteenä voi olla alkoholi, riippuvuutta aiheuttavat lääkkeet ja/tai huumausaineet.

 

Tapaamisia voidaan toteuttaa kasvokkain työtilassamme, etänä tai asiakkaan omassa turvallisessa elinympäristössä tai sijaishuollon yksikössä. Työskentely voi olla myös toiminnallista.

Instagram: @joonaoja_vk

Jokainen hyötyy

Meidän erityisosaamistamme on tehdä päihdetyötä myös haastavaa päihderiippuvuutta potevien asiakasryhmien kanssa, kuten esimerkiksi korvaushoidossa olevat, kaksoisdiagnoosi-, asunnottomat ja alaikäiset ihmiset. Päämääränä on sairaudesta toipuminen, kun asiakas on itse siihen motivoitunut tai motivoituu.

 

Asiakkaan läheisiä tavataan työskentelyn aikana tarpeen ja prosessin vaiheen mukaisesti. Kun päihteiden käyttö haastaa sinua tai läheisiäsi on päihdetyö keino saada apua. Ota rohkeasti yhteyttä, se on tärkeä ensimmäinen askel. Voimme siten keskustella, miten edetä asiassa.

Keskustele kanssamme

Jos haluat tietää lisää kuntouttavasta päihdetyöstämme, ota rohkeasti yhteyttä – palvelemme Oulun seudulla ja etänä!

Tavoitat meidät täältä