Jaana Leino


Olen kokenut perhe- ja paripsykoterapeutti, työnohjaaja, kuntoutuksen ohjaaja, yrittäjä, äiti ja vaimo. Olen toistuvasti saanut kuulla asiakkailtani, että minun kanssani on helppo puhua, olen aidosti läsnä ja vuorovaikutuksessa yhteisissä tapaamissamme. Tästä vuosien myötä usein toistuneesta palautteesta olen edelleen otettu ja kiitollinen. 

Työssäni koen tärkeäksi sen, että alussa määritellään asiakaslähtöisesti tavoite: miksi aloitamme yhteistyön ja mihin te pyritte sen tukemana. Olen rauhallinen, kuuleva ja hyväksyvä ihminen toiselle ihmiselle. Luonnollisena osana työkentelyä on sen hyötyjen avoin tarkastelu koko prosessimme ajan. Siten on yhteistyöstä mahdollista saada merkittävää hyötyä sinun tai teidän elämään. Koetut vastoinkäymiset tai elämänkohtalot ovat usein aiheita yhteistyössämme. Minulle on tärkeää mahdollistaa turvallisessa ilmapiirissä ihmisen kohtaaminen.

 

Viitekehyksenä työssäni on voimavarakeskeinen, systeeminen, reflektiivininen, dialoginen ja ratkaisukeskeinen. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous palveluistani

Mira Naukkarinen

Oon oululainen ihiminen, kuntoutustyön ammattilainen ja sosiaalialan osaaja. Mielenkiinnon kohteitani ovat ihmisen mieli, toimintakyky ja jokaisen yksilöllinen elämänhistoria. Uskon kuntoutustyön vuorovaikutuksellisuuteen, aitoon kohtaamiseen ja läsnäoloon. Minulle tärkeä arvo on se, että ihminen saa ja pystyy elämään itsensä näköistä elämää omana itsenään, ilman riippuvuuksia ja rajoitteita.

 

Parhaimpia palautteita työstäni on ollut, että työskentelystämme on alkanut kuntoutuminen, joka on parhaimmassa tapauksessa pelastanut elämän; ihminen on saanut oivalluksia ja konkreettista tukea ja työkaluja kohti muutosta omassa elämässään. Tehdään töitä siellä, missä on turvallista ja luontevaa olla; vaikkapa nuotiolla, kävelyllä tai sinun kotonasi.

 

Työskentelyni viitekehyksenä on dialoginen ohjausmenetelmä. Dialoginen ohjaus on monipuolinen ja asiakaslähtöinen ohjausinterventio. Tärkeää on, että ihminen itse hahmottaa ja ymmärtää omaa elämäänsä ohjaajan tukemana.

 

Luonnossa liikkuminen ja oleminen, kotoilu ja mökkeily, lukeminen, jooga sekä perhe ovat minulle tärkeitä voimavaroja lisääviä tekijöitä elämässäni.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous palveluistani

Me sitoudumme yhteistyöhön sinun kanssasi.

 

–Jaana ja Mira, Muutosmatka

Instagram: @joonaoja_vk

Mikäli olet vakuuttunut Jaanan ja Miran työkokemuksesta, ota yhteyttä ja pyydä tarjous kaipaamallesi palvelulle. Muutosmatka palvelee Oulussa, Muhoksella ja Oulun seudulla sekä etänä.

Tavoitat meidät täältä