Avopalvelut

Muutosmatka – Jaana Leinon monipuolisia avopalveluita toteutetaan Muhokselta käsin Oulun seudulla. Kattavat palvelut muun muassa Muhoksella, Kempeleessä, Tyrnävällä, Limingassa, Utajärvellä ja Vaalassa.

hyvinvointikuvake

Avopalveluita toteutetaan sinun ja tarvittaessa läheistesi hyvinvoinnin tueksi ja avuksi joko kuntien, kuntayhtymien tai yritysten ostopalveluina sekä päihdetyötä myös yksityisesti. Eri avopalvelumuotoja voidaan myös yhdistää samanaikaisesti toteutettaviksi palveluiksi perheen tai sen jäsenten tukemiseksi ja muutoksen mahdollistamiseksi. Lisäksi Jaana Leinolla on kokemusta ryhmämuotoisesta avopalveluiden toteuttamisesta.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää

Instagram: @vongoofy

Muutosmatka

Avopalveluiden muutosmatkassamme työskennellään luovasti eri menetelmiä hyödyntäen, tarvittaessa koko perhesysteemin kanssa. Sen ideana on yhteistyössä tapahtuva asiakkaan motivoituminen ja sitoutuminen henkilökohtaiseen ja tarvittaessa koko perheen yhteiseen muutosprosessiin, jonka pituus vaihtelee muutamista kuukausista jopa vuosiin. Ajatuksenani on yhteistyössä asiakkaan kanssa mahdollistaa rehellistä ja aitoa kohtaamista sekä osaamiseni
ja kokemukseni kautta saada pysyvä muutos asiakkaan elämässä hänen toivomissaan asioissa. Muutosmatkamme tapaamisia toteutetaan työhuoneillani Oulussa tai Muhoksella, sosiaalihuoltoa ostavan kunnan tarjoamissa tiloissa tai asiakkaan kotona.

Kuntoutumisen ja toipumisen etenemistä arvioidaan sovituin välein asiakkaan ammattilais- ja läheisverkoston kanssa. Palvelut sisältävät sovittaessa kirjallisen yhteenvedon, kun sen ostajana on kunta, kuntayhtymä tai sosiaalialan yritys.

Tutustu myös terapiapalveluihin

Lue lisää ylläolevista palveluista ja ota minuun yhteyttä, jos kaipaat lisätietoja avopalveluista – Palvelen Oulun seudulla.

Tavoitat minut täältä