Avopalvelut

Muutosmatkan monipuolisia ja kuntouttavia avopalveluita ovat päihdeneuvonta, päihde-, riippuvuus- ja perhetyö sekä ammatillinen tukihenkilötoiminta. Niitä toteutetaan Oulun seudulla: muun muassa Muhoksella, Kempeleessä, Tyrnävällä, Limingassa, Utajärvellä ja Vaalassa, myös etänä! 

hyvinvointikuvake

Avopalveluita toteutetaan sinun ja tarvittaessa läheistesi hyvinvoinnin tueksi ja avuksi joko hyvinvointialueen ostopalveluina sekä päihdeneuvontaa, päihdetyötä ja riippuvuustyötä myös yksityisesti. Eri avopalvelumuotoja voidaan myös yhdistää samanaikaisesti toteutettaviksi palveluiksi perheen tai sen jäsenten tukemiseksi ja muutoksen mahdollistamiseksi.Tällöin voidaan myös yhdistää Jaanan ja Miran osaamista asiakkaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi meillä on kokemusta ryhmämuotoisesta avopalveluiden toteuttamisesta esim. päihde- ja vanhemmuusryhmistä.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää

Instagram: @vongoofy

Muutosmatka

Avopalveluiden muutosmatkassamme työskennellään luovasti eri menetelmiä hyödyntäen, tarvittaessa koko perhesysteemin kanssa. Sen ideana on yhteistyössä tapahtuva asiakkaan motivoituminen ja sitoutuminen henkilökohtaiseen tai koko perheen yhteiseen muutosprosessiin.

 

Yhteistyömme kestää muutamista kuukausista tarvittaessa jopa muutamia vuosia. Yhteistyö asiakkaan kanssa on rehellistä ja aitoa kohtaamista. Osaamisemme ja kokemuksemme mahdollistaa pysyviä muutoksia asiakkaan elämässä hänen toivomissaan asioissa. Muutosmatkamme tapaamisia toteutetaan Oulussa tai Muhoksella, asiakkaan kotikunnan tarjoamissa tiloissa tai asiakkaan kotona.

Kuntoutumisen ja toipumisen etenemistä arvioidaan sovituin välein asiakkaan ammattilais- ja läheisverkoston kanssa. Palvelut sisältävät sovittaessa kirjallisen yhteenvedon, kun sen ostajana on Pohde, jokin muu hyvinvointialue tai sosiaalialan yritys.

Tutustu myös psykoterapiapalveluihin

Lue lisää ylläolevista palveluista ja ota meihin yhteyttä, jos kaipaat lisätietoja avopalveluistamme – Palvelemme Oulun seudulla

Tavoitat meidät täältä